Podwójny Zestaw od Klasy
Podwójny Zestaw dla Nauczyciela to elegancki sposób na okazanie wdzięczności i uznania. Zawiera czekoladowy napis „KLASA” oraz kolekcję 16 ręcznie tworzonych pralin z belgijskiej czekolady. Każdy element zestawu został starannie skomponowany, by stworzyć wyjątkowe doświadczenie – pełne smaku, elegancji i serdeczności. Gotowy do wręczenia, będzie pięknym gestem na zakończenie roku szkolnego.
Data przydatności do spożycia (miesiące) | 6 |
Masa netto (gramów) | 450 |
Wymiar opakowania (cm) | 18.5x18.5x5 |
KOLEKCJA 16 PRALIN
PRALINY MIESZANE Z NADZIENIEM (60 %)
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; MLEKO pełne w proszku; ŚMIETANA; syrop glukozowy; oleje i tłuszcze roślinne (kokosowy, z pestek palmy, palmowy, słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; MASŁO; ORZECHY LASKOWE; puree z truskawek; puree z jabłek (jabłka; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); mąka PSZENNA; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; mleczko kokosowe (ekstrakt kokosowy; woda; emulgator: E435); pasta z ORZESZKÓW ZIEMNYCH; wiórki kokosowe (wysuszony miąższ orzechów kokosowych, substancja konserwująca: DWUTLENEK SIARKI); kakao w proszku; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu; cukier kandyzowany; emulgatory: lecytyny (SOJA, rzepak), glicerol; kawałki truskawek liofilizowanych; krystalizowane płatki fiołka (cukier; płatki fiołka; substancja glazurująca: guma arabska; barwniki: E120, E132; aromat); naturalny aromat waniliowy; liofilizowane jabłka; MLEKO odtłuszczone w proszku; tłuszcz MLECZNY; mąka ryżowa; stabilizator: sorbitole; substancja żelująca: agar; cynamon; nierafinowany cukier trzcinowy; serwatka w proszku (z MLEKA); laktoza (z MLEKA); białka MLEKA; sól; ekstrakt słodowy (z JĘCZMIENIA); substancja spulchniająca: E500; gałka muszkatołowa; słód PSZENICZNY; dekstroza; aromaty; barwniki: E150b, E172. Ciemna czekolada 80 %: masa kakaowa minimum 80 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada „płatki”: masa kakaowa minimum 38,4 %. Czekolada mleczna „płatki”: masa kakaowa minimum 27,8 %.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, PEKAN, MIGDAŁÓW; NASION SEZAMU; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 2176 kJ / 522 kcal |
Tłuszcz, w tym
kwasy tłuszczowe nasycone |
33,0 g
20,0 g |
Węglowodany, w tym
cukry |
49,0 g
43,0 g |
Białko | 5,5 g |
Sól | 0,15 g |
SŁODKA WIADOMOŚĆ NA ZAKOŃCZENIE ROKU SZKOLNEGO
CZEKOLADKI MIESZANE Z NADZIENIEM (42 %)
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy, z pestek palmy, słonecznikowy) w zmiennych proporcjach; miazga kakaowa; ŚMIETANA; ORZECHY LASKOWE; mąka PSZENNA; ORZECHY PISTACJOWE; cukier kandyzowany; syrop glukozowy; MASŁO; rodzynki (rodzynki; olej roślinny bawełniany); skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; emulgatory: lecytyny (SOJA), glicerol; MLEKO odtłuszczone w proszku; nierafinowany cukier trzcinowy; naturalny aromat waniliowy; truskawki liofilizowane (proszek); prażone, kruszone ziarna kakaowca; serwatka w proszku (z MLEKA); stabilizator: sorbitole; substancja spulchniająca: E500; mąka PSZENNA słodowa; cynamon; gałka muszkatołowa; sól; tłuszcz MLECZNY; skrobia (PSZENNA); mąka OWSIANA; kawa rozpuszczalna; ocet balsamiczny z Modeny (ocet winny; koncentrat moszczu winnego; zawiera SIARCZYNY); barwniki: E151, E110, E102, E122, E133, E120, E100; aromaty; substancja glazurująca: E414; karmelizowany syrop glukozowy; sok cytrynowy; kwas: kwas cytrynowy. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada z karmelem: masa kakaowa minimum 31,7 %. Czekolada ruby: masa kakaowa minimum 40,3 %. Barwniki E110, E102, E122 mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: NERKOWCA, PEKAN, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW ZIEMNYCH; NASION SEZAMU; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 2339 kJ / 561 kcal |
Tłuszcz, w tym
kwasy tłuszczowe nasycone |
37,0 g
20,0 g |
Węglowodany, w tym
cukry |
49,0 g
46,0 g |
Białko | 6,0 g |
Sól | 0,3 g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Opinie (0)
Nie otrzymaliśmy jeszcze recenzji. Czy spodobał Ci się ten produkt?