DARMOWA DOSTAWA od 249zł *

PODWÓJNY ZESTAW CZEKOLADEK Z OKAZJI WALENTYNEK

PODWÓJNY ZESTAW CZEKOLADEK Z OKAZJI WALENTYNEK

Połączenie czekoladek skomponowanych z okazji Walentynek oraz pralin zamknięte w jednym opakowaniu. Zestaw sprawdzi się idealnie jako słodki prezent dla ukochanej osoby.

Informacje dodatkowe
Wszystkie nasze produkty są wyrabiane ręcznie. Z tego względu mogą występować różnice w wyglądzie, dekoracji oraz masie netto jednostkowego produktu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Masa netto: 430 gramów
Data minimalnej trwałości: 6 miesiący od daty produkcji
Ilość czekoladek: 44 sztuk
Wymiar opakowania: 18.5x18.5x5

KOMPOZYCJA WALENTYNKOWA

CZEKOLADKI MIESZANE Z NADZIENIEM (45 %)

 

Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; ŚMIETANA; MLEKO pełne w proszku; tłuszcze roślinne (kokosowy, z pestek palmy, palmowy, słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; puree z wiśni Morello (wiśnie; cukier); syrop glukozowy; ORZECHY LASKOWE; MASŁO; truskawki liofilizowane (proszek); olej roślinny słonecznikowy; emulgator: glicerol; mąka PSZENNA; emulgator: lecytyny (SOJA); serwatka w proszku (z MLEKA); naturalny aromat waniliowy; MLEKO odtłuszczone w proszku; mąka PSZENNA słodowa; skrobia modyfikowana(PSZENNA); tłuszcz MLECZNY; sól; substancja spulchniająca: E500; substancja glazurująca: E414; kwas: kwas cytrynowy; ocet balsamiczny z Modeny (ocet winny; koncentrat moszczu winnego; barwnik: E150d; przeciwutleniacz: PIROSIARCZYN potasu); aromat waniliowy; barwniki: E171, E172, E120, E100, E150b. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Czekolada Ruby: masa kakaowa minimum 40,3 %.

Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

Wartość odżywcza 100 g produktu

Wartość energetyczna 2183 kJ / 524 kcal
Tłuszcz, 34,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19,0 g
Węglowodany, 49,0 g
w tym cukry 46,0 g
Białko 4,7 g
Sól 0,18 g

 

KOMPOZYCJA 16 PRALIN

PRALINY MIESZANE Z NADZIENIEM (65 %)

Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; ŚMIETANA; MLEKO pełne w proszku; MASŁO; tłuszcze i oleje roślinne (kokosowy, z pestek palmy, palmowy, słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; MIGDAŁY; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; mąka PSZENNA; mleczko kokosowe (ekstrakt z orzecha kokosowego, woda, stabilizator: guma guar); syrop glukozowy; wiórki kokosowe (wysuszony miąższ orzechów kokosowych, substancja konserwująca: DWUTLENEK SIARKI); kakao w proszku; kawałki ORZECHÓW WŁOSKICH; spirytus; kakao o obniżonej zawartości tłuszczu; emulgatory: glicerol, lecytyny (SOJA); kandyzowane płatki fiołka (cukier; płatki fiołka; aromat; substancja glazurująca: guma arabska; barwniki: E120, E132); naturalny aromat waniliowy; wiśnie liofilizowane; nierafinowany cukier trzcinowy; stabilizator: sorbitole; MLEKO odtłuszczone w proszku; emulgator: lecytyny (rzepakowa); serwatka w proszku (z MLEKA); mąka SOJOWA; tłuszcz MLECZNY; aromaty; substancja spulchniająca: E500; cynamon; gałka muszkatołowa; sól; białka MLEKA; ekstrakt słodowy (z JĘCZMIENIA); laktoza (z MLEKA); cukier inwertowany; skrobia; przeciwutleniacz: E306; emulgator: lecytyny (słonecznikowa); mąka PSZENNA słodowa; skrobia (PSZENNA); substancja glazurująca: E414. Ciemna czekolada Terra: masa kakaowa minimum 70,5 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczna „płatki”: masa kakaowa minimum 27,8 %. Czekolada „płatki”: masa kakaowa minimum 38,4 %.

 

Możliwa obecność: ORZECHÓW: LASKOWYCH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2249 kJ / 541 kcal
Tłuszcz, 37,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 21,0 g
Węglowodany, 44,0 g
w tym cukry 40,0 g
Białko 5,5 g
Sól 0,15 g