.jpg&w=350&h=350&far=C&q=90)
Wyjątkowe nadzienie łączące w sobie smaki piernika i gianduji, które doskonale komponuje się z wyśmienitą czekoladą.
CZEKOLADKA Z MLECZNEJ I BIAŁEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM Z CZEKOLADY MLECZNO-ORZECHOWEJ „GIANDUJA” I PASTY PIERNIKOWEJ
Składniki: mleczna czekolada (29 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); biała czekolada (27 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja” (19 %) (cukier; ORZECHY LASKOWE; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA)); pasta piernikowa (19 %) [kruszone ciasteczka korzenne (mąka PSZENNA; cukier kandyzowany; oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy); nierafinowany cukier trzcinowy; mąka SOJOWA; cukier inwertowany; substancja spulchniająca: E500; cynamon; gałka muszkatołowa); oleje roślinne (palmowy, rzepakowy); cukier; emulgator: lecytyny (rzepakowa)]; siekane, karmelizowane orzechy laskowe (cukier; ORZECHY LASKOWE). Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2384 kJ / 572 kcal
Tłuszcz 38,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18,0 g
Węglowodany 51,0 g
w tym cukry 47,0 g
Białko 6,2 g
Sól 0,24 g