
Zawarty w nadzieniu miód w połączeniu z ciemną czekoladą tworzą perfekcyjną harmonię smaku, zwieńczoną białą czekoladą i orzechową posypką.
MIÓD
CZEKOLADKA Z CIEMNEJ I BIAŁEJ CZEKOLADY
Z NADZIENIEM Z CIEMNEJ CZEKOLADY
Składniki: ciemna czekolada (46 %) (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); biała czekolada (20 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); ŚMIETANA; miód pszczeli nektarowy wielokwiatowy (10%); karmelizowane orzechy laskowe (cukier; ORZECHY LASKOWE); stabilizator: sorbitole; MASŁO; syrop glukozowy; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; emulgator: glicerol. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %.
Możliwa obecność: GLUTENU, ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 1974 kJ / 474 kcal
Tłuszcz, 32,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19,0 g
Węglowodany, 40,0 g
w tym cukry 37,0 g
Białko 4,1 g
Sól 0,06 g