KOLEKCJA GIANDUJA

KOLEKCJA GIANDUJA

Kolekcja Gianduja firmy Karmello zadowoli miłośników włoskiej tradycji, kultury i kuchni. Pozwoli delektować się esencją smaku masy z orzecha laskowego połączonego w idealnych proporcjach z mleczną czekoladą, a także nasyci wzrok bogactwem form i kształtów.

Informacje dodatkowe
Masa netto: 190 gram
Data przydatności do spożycia: 6 miesiące
Ilość czekoladek: 34 sztuk
Wymiar opakowania: 17x17x2
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; ORZECHY LASKOWE; miazga kakaowa; MLEKO pełne w proszku; rodzynki; mąka PSZENNA; tłuszcze roślinne (słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; emulgator: lecytyny (SOJA); mąka PSZENNA słodowa; naturalny aromat waniliowy; serwatka w proszku (z MLEKA); bezwodny tłuszcz MLECZNY; skrobia (PSZENNA); laktoza (z MLEKA); substancja spulchniająca: E500; syrop glukozowy; substancja glazurująca: E414; skrobia modyfikowana; tłuszcz roślinny kokosowy; sól; ekstrakt słodowy (z JĘCZMIENIA); emulgator: lecytyny (słonecznikowa); przeciwutleniacz: E306; białka MLEKA; olej roślinny bawełniany. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1%. Czekolada mleczno-orzechowa gianduja: masa kakaowa minimum 26,6%. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5%. Czekolada: masa kakaowa minimum 50,4%.

Możliwa obecność: ORZESZKÓW ZIEMNYCH, ORZECHÓW WŁOSKICH, ORZECHÓW PISTACJOWYCH, ORZESZKÓW PEKAN, ORZECHÓW NERKOWCA, MIGDAŁÓW, NASION SEZAMU, JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

Wartość odżywcza 100 g produktu

Wartość energetyczna 2316 kJ / 556 kcal
Tłuszcz, 35,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16,0 g
Węglowodany, 52,0 g
w tym cukry 49,0 g
Białko 6,4 g
Sól 0,16 g

Wszystkie nasze produkty są wyrabiane ręcznie. Z tego względu mogą występować różnice w wyglądzie, dekoracji oraz masie netto jednostkowego produktu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.