KOLEKCJA GIANDUJA

KOLEKCJA GIANDUJA

Wybierz się w czekoladową podróż do Turynu - stolicy Piemontu i odkryj z nami różne wcielenia orzechowej giandui, której tradycja wywodzi się z XIX wieku. Podczas tej wyprawy możesz poznać, jak oblicze tego samego smaku zmienia się pod wpływem różnorakich dodatków.

Kolekcja Gianduja firmy Karmello zadowoli miłośników włoskiej tradycji, kultury i kuchni. Pozwoli delektować się esencją smaku masy z orzecha laskowego połączonego w idealnych proporcjach z mleczną czekoladą, a także nasyci wzrok bogactwem form i kształtów.

Informacje dodatkowe
Przybliżona waga: 200 gram
Data przydatności do spożycia: 6 miesiące
Ilość czekoladek: 34 sztuk
Wymiar opakowania: 17x17x2
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; ORZECHY LASKOWE; miazga kakaowa; MLEKO pełne w proszku; rodzynki; mąka PSZENNA; tłuszcze roślinne (słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; emulgator: lecytyny (SOJA); mąka PSZENNA słodowa; naturalny aromat waniliowy; serwatka w proszku (z MLEKA); bezwodny tłuszcz MLECZNY; skrobia (PSZENNA); laktoza (z MLEKA); substancja spulchniająca: E500; syrop glukozowy; substancja glazurująca: E414; skrobia modyfikowana; tłuszcz roślinny kokosowy; sól; ekstrakt słodowy (z JĘCZMIENIA); emulgator: lecytyny (słonecznikowa); przeciwutleniacz: E306; białka MLEKA; olej roślinny bawełniany. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1%. Czekolada mleczno-orzechowa gianduja: masa kakaowa minimum 26,6%. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5%. Czekolada: masa kakaowa minimum 50,4%.
Możliwa obecność: ORZESZKÓW ZIEMNYCH, ORZECHÓW WŁOSKICH, ORZECHÓW PISTACJOWYCH, ORZESZKÓW PEKAN, ORZECHÓW NERKOWCA, MIGDAŁÓW, NASION SEZAMU, JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.