GALANGAL

GALANGAL

Intensywne, czekoladowe nadzienie z rozgrzewającą, imbirową nutą orientalnej przyprawy galangal.

Informacje dodatkowe
Data przydatności do spożycia: 3 miesiące
ciemna czekolada (67 %) (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); ŚMIETANA; mleczna czekolada (4 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); syrop glukozowy; emulgator: glicerol; MASŁO; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; stabilizator: sorbitole; naturalny aromat galangal; cukier; barwniki: E171, E133; emulgator: lecytyny (SOJA). Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %.