DARMOWA DOSTAWA od 150zł *
Upały nam niestraszne! W przypadku wysokich temperatur do zamówień online dokładamy wkłady chłodzące, tak abyś mógł cieszyć się doskonałym smakiem naszych czekoladek również latem!  

HERBATNIK

HERBATNIK

Delikatna, mleczna czekolada wzbogacona pełną korzennego aromatu pastą piernikową tworzą nadzienie zamknięte warstwą słodkiej, białej czekolady. Czekoladka otoczona intensywną w smaku, ciemną czekoladą.

Informacje dodatkowe
Wszystkie nasze produkty są wyrabiane ręcznie. Z tego względu mogą występować różnice w wyglądzie, dekoracji oraz masie netto jednostkowego produktu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Data przydatności do spożycia: 3 miesiące

HERBATNIK
CZEKOLADKA Z CIEMNEJ I BIAŁEJ CZEKOLADY
Z NADZIENIEM Z MLECZNEJ CZEKOLADY I PASTY PIERNIKOWEJ
Składniki: pasta piernikowa (30 %) [kruszone ciasteczka korzenne (mąka PSZENNA; cukier kandyzowany; oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy); nierafinowany cukier trzcinowy; mąka SOJOWA; cukier inwertowany; substancja spulchniająca: E500; cynamon; gałka muszkatołowa); oleje roślinne (palmowy, rzepakowy); cukier; emulgator: lecytyny (rzepakowa)]; ciemna czekolada (28,5 %) (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); biała czekolada (22,5 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); mleczna czekolada (15 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); czekolada mleczna „płatki” (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; naturalny aromat waniliowy); czekolada „płatki” (cukier; miazga kakaowa; kakao o obniżonej zawartości tłuszczu; tłuszcz MLECZNY; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy). Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczna „płatki”: masa kakaowa minimum 27,8 %. Czekolada „płatki”: masa kakaowa minimum 38,4 %.

Możliwa obecność: ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2342 kJ / 562 kcal
Tłuszcz, 36,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,0 g
Węglowodany, 52,0 g
w tym cukry 46,0 g
Białko 5,2 g
Sól 0,24 g