Makaronik Noir
Propozycja dla koneserów wyrazistych aromatów – kakaowe ciasteczko i nadzienie ze zdecydowanej w smaku ciemnej czekolady.
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4°C do +6°C. Produkty nie mogą być narażone na działanie obcych zapachów.
Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni.
CIASTECZKO MAKARONIK NOIR
Składniki: ciemna czekolada (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); ŚMIETANA; mączka MIGDAŁOWA (17,5 %); cukier puder; cukier; płynne, pasteryzowane białko (BIAŁKO; regulator kwasowości: kwas mlekowy; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; stabilizator: siarczan glinu); kakao w proszku; woda. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %.
Możliwa obecność: GLUTENU; ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, PEKAN, NERKOWCA; ORZESZKÓW ZIEMNYCH I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 1712 kJ / 410 kcal |
Tłuszcz, w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23,0 g
9,0 g |
Węglowodany, w tym cukry | 43,0 g
42,0 g |
Białko | 6,6 g |
Sól | 0,07 g |