Kolekcja Czekoladek Signature
W kolekcji Signature znajdziesz czekoladki skomponowane w taki sposób, by móc poznać najwybitniejsze smaki
czekoladek Karmello od subtelnych, orzechowych nut, po intensywne, owocowearomaty. Produkt atrakcyjny zarówno wizualnie, jak i smakowo.
Opakowanie czekoladek zawiera napis ,,bez dobrych ludzi ani rusz”.
Zdjęcia mają charakter poglądowy – kolorystyka i wzornictwo może nieznacznie odbiegać od zdjęć prezentowanych w ofercie.
Masa netto (gramów) | 165 |
Wymiar opakowania (cm) | 17x17x2 |
Data przydatności do spożycia (miesiące) | 6 |
ZESTAW 25 CZEKOLADEK
CZEKOLADKI MIESZANE Z NADZIENIEM (40 %)
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; ŚMIETANA; oleje i tłuszcze roślinne (kokosowy, z pestek palmy, palmowy, słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; ORZECHY LASKOWE; syrop glukozowy; MASŁO; ORZECHY PISTACJOWE; mąka PSZENNA; ORZECHY PEKAN; puree z malin; emulgator: glicerol; puree z mango; puree z czarnej porzeczki (czarne porzeczki; cukier); emulgator: lecytyny (SOJA); MIGDAŁY; puree z jabłek (jabłka; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); prażone, kruszone ziarno kakaowca; wiórki kokosowe (wiórki kokosowe; substancja konserwująca: DWUTLENEK SIARKI); puree z bananów (banany; cukier; skoncentrowany sok cytrynowy); MLEKO odtłuszczone w proszku; naturalny aromat waniliowy; serwatka w proszku (z MLEKA); miód wielokwiatowy; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; cukier kandyzowany; stabilizator: sorbitole; truskawki liofilizowane (proszek); mąka PSZENNA słodowa; nierafinowany cukier trzcinowy; tłuszcz MLECZNY; cukier karmelowy; puree z marakui; sól; substancja spulchniająca: węglany sodu; skrobia (PSZENNA); ocet balsamiczny z Modeny (ocet winny; koncentrat moszczu winnego; zawiera SIARCZYNY); kawa mielona; cynamon; gałka muszkatołowa; kawa rozpuszczalna; barwniki: E100, E120; substancja glazurująca: guma arabska; mąka OWSIANA; aromaty; kwas: kwas cytrynowy; sok cytrynowy. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %. Czekolada ruby: masa kakaowa minimum 40,3 %.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, NERKOWCA; ORZESZKÓW ZIEMNYCH; NASION SEZAMU; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 2235 kJ / 537 kcal |
Tłuszcz, w tym
kwasy tłuszczowe nasycone |
35,0 g
20,0 g |
Węglowodany, w tym
cukry |
48,0 g
45,0 g |
Białko | 5,7 g |
Sól | 0,2 g |
Opinie (0)
Nie otrzymaliśmy jeszcze recenzji. Czy spodobał Ci się ten produkt?