Klasyczna
Nadzienie ganache z ciemnej czekolady – 70% kakao – pochodzącego z wysp Świętego Tomasza, oblane ciemną czekoladą.
Data przydatności do spożycia (miesiące) | 6 |
KLASYCZNA
PRALINA Z CIEMNEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM (60 %) Z CIEMNEJ CZEKOLADY
Składniki: ciemna czekolada (46 %) (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); ciemna czekolada 85 % (19,5 %) (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA)); ŚMIETANA; MASŁO; mleczna czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); syrop glukozowy; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; emulgator: glicerol; naturalny aromat malinowy. Ciemna czekolada 85 %: masa kakaowa minimum 85 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %.
Możliwa obecność: GLUTENU; ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 2216 kJ / 534 kcal |
Tłuszcz, w tym
kwasy tłuszczowe nasycone |
41,0 g
26,0 g |
Węglowodany, w tym
cukry |
33,0 g
28,0 g |
Białko | 5,0 g |
Sól | 0,04 g |