DARMOWA DOSTAWA od 150zł *

ZESTAW TESTERA DLA KAWOSZA

ZESTAW TESTERA DLA KAWOSZA

Zestaw Kawosza stworzyliśmy dla wielbicieli tego aromatycznego trunku. Zebraliśmy w nim słodycze, które wręcz doskonale komponują się ze świeżo zaparzoną kawą oraz 250 g kawy ziarnistej Karmello Blend. Jest to kompozycja ziaren Arabica i Robusta opracowana, aby komponować się z naszymi czekoladowymi wyrobami.

Ta aromatyczna mieszanka kawy zyskała uznanie gości naszych kawiarni - wykorzystujemy ją bowiem do przyrządzania kaw dla klientów kawiarni Karmello w całej Polsce - jeśli również jesteś jej fanem, Karmello Blend to propozycja dla Ciebie.

Do kawy wybraliśmy czekoladki idealnie pasujące smakiem:

  • kolekcję 30 czekoladek o najwybitniejszych smakach Karmello, zaczynając od subtelnych, orzechowych nut, kończąc na zdecydowanych alkoholowych aromatach.

  • 16 czekoladek stworzonych z myślą o porannej kawie. Czekoladki są piękne, doświadczenie wykracza poza zmysł smaku.

  • delikatne smaki pięciu czekolad, po 100g każda: biała, mleczna, ruby, karmelowa i mleczna z orzechami,

  • smakołyk dla małych i dużych - krem o smaku ciasteczka korzennego,

  • starannie wyselekcjonowane migdały, otoczone rozpływającą się w ustach, mleczną czekoladą,

  • aromatyczna, kandyzowana skórka z pomarańczy otoczona ciemną czekoladą,

  • ciasteczka studenckie - piernikowy smak z dzieciństwa towarzyszy białej czekoladzie, z czekoladą mleczną współgrają prażone orzechy i klasyczny smak migdałów.

  • makaroniki - kruche ciasteczka wypełnione po brzegi rozpływającym się w ustach nadzieniem. Na bazie czekolady o różnych aromatach, lub subtelnego Mascarpone.

  •  sticksy czekoladowe z orzechami nerkowca - wyśmienita czekolada mleczna z karmelem i dodatkiem orzechów nerkowca, umieszczona na dwóch patyczkach w kształcie łyżeczek tak, byś mógł rozpuścić ją w gorącym mleku i delektować się smakiem wyśmienitego napoju.

Wszystkie produkty zostały wykonane ręcznie przez czekoladników w Bielsku-Białej, na podstawie receptur kreatora smaków, belgijskiego mistrza czekolady Ingo Wullaert.

Podczas jedzenia nie zapomnij o naszym przepisie na rozpoznanie jakości czekolady:

  1. Powąchaj! Aromaty powinny być zrównoważone, bez wyraźnych dominant.

  2. Obejrzyj! Zwróć uwagę na jej wygląd - blask oraz strukturę

  3. Złam ją! Czekolada wysokiej jakości ma charakterystyczny dźwięk pękania.

  4. Rozpuść czekoladę w ustach!

Informacje dodatkowe
Wszystkie nasze produkty są wyrabiane ręcznie. Z tego względu mogą występować różnice w wyglądzie, dekoracji oraz masie netto jednostkowego produktu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Masa netto: 1855 gramów

Cena: 212,99 PLN
Dodaj do koszyka