PODWÓJNY ZESTAW SERDUSZEK Z OKAZJI WALENTYNEK

PODWÓJNY ZESTAW SERDUSZEK Z OKAZJI WALENTYNEK

Eleganckie, minimalistyczne pudełko skrywa 50 wyjątkowych w smaku czekoladek w kształcie serduszek, przygotowanych specjalnie z myślą o walentynkach. Taki upominek z pewnością zachwyci każdą obdarowaną nim osobę.

Informacje dodatkowe
Przybliżona waga: 440 gram
Data przydatności do spożycia: 3 miesiące
Ilość czekoladek: 50 sztuk
Wymiar opakowania: 18.5x18.5x5
SERDUSZKA CZEKOLADOWE Z NADZIENIEM Składniki: mleczna czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); biała czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); ŚMIETANA; mleczna czekolada z karmelem (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; MLEKO odtłuszczone w proszku; cukier karmelowy; emulgator: lecytyny (SOJA); aromat naturalny; przyprawy; naturalny aromat waniliowy); ciemna czekolada (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); emulgator: glicerol; syrop glukozowy; MASŁO; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; stabilizator: sorbitole; tłuszcz kakaowy; barwniki: E171, E120, E100, E133, E150b; aromat waniliowy. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5%. Mleczna czekolada z karmelem: masa kakaowa minimum 31,1%. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1%. Możliwa obecność: GLUTENU, ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

SERDUSZKA KARMELOWE: Składniki: mleczna czekolada (48%) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); mleczna czekolada z karmelem (25,5%) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; MLEKO odtłuszczone w proszku; cukier karmelowy; emulgator: lecytyny (SOJA); aromat naturalny; przyprawy; naturalny aromat waniliowy); ŚMIETANA; syrop glukozowy; emulgator: glicerol; biała czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); MASŁO; stabilizator: sorbitole; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; tłuszcz kakaowy; barwniki: E120, E100. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5%. Mleczna czekolada z karmelem: masa kakaowa minimum 31,1%.
Możliwa obecność: GLUTENU, ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; NASION SEZAMU, JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.