DARMOWA DOSTAWA od 249zł *

POTRÓJNY ZESTAW WALENTYNKOWY Z CIASTECZKAMI

POTRÓJNY ZESTAW WALENTYNKOWY Z CIASTECZKAMI

Nowe opakowanie od Karmello ! Połączenie trzech kompozycji czekoladek w jednym opakowaniu - KOLEKCJI WALENTYNKOWEJ oraz CIASTECZEK w 9-ciu smakach . Kompozycja idealna na podarunek dla ukochanego - opaska z tłoczeniem na wzór wiklinowych splotów ułatwi wręczenie podarunku.

Informacje dodatkowe
Wszystkie nasze produkty są wyrabiane ręcznie. Z tego względu mogą występować różnice w wyglądzie, dekoracji oraz masie netto jednostkowego produktu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Masa netto: 585 gramów
Data minimalnej trwałości: 6 miesiący od daty produkcji
Wymiar opakowania: 52x18x4

KOMPOZYCJA WALENTYNKOWA

CZEKOLADKI MIESZANE Z NADZIENIEM (45 %)

 

Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; ŚMIETANA; MLEKO pełne w proszku; tłuszcze roślinne (kokosowy, z pestek palmy, palmowy, słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; puree z wiśni Morello (wiśnie; cukier); syrop glukozowy; ORZECHY LASKOWE; MASŁO; truskawki liofilizowane (proszek); olej roślinny słonecznikowy; emulgator: glicerol; mąka PSZENNA; emulgator: lecytyny (SOJA); serwatka w proszku (z MLEKA); naturalny aromat waniliowy; MLEKO odtłuszczone w proszku; mąka PSZENNA słodowa; skrobia modyfikowana(PSZENNA); tłuszcz MLECZNY; sól; substancja spulchniająca: E500; substancja glazurująca: E414; kwas: kwas cytrynowy; ocet balsamiczny z Modeny (ocet winny; koncentrat moszczu winnego; barwnik: E150d; przeciwutleniacz: PIROSIARCZYN potasu); aromat waniliowy; barwniki: E171, E172, E120, E100, E150b. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Czekolada Ruby: masa kakaowa minimum 40,3 %.

Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

Wartość odżywcza 100 g produktu

Wartość energetyczna 2183 kJ / 524 kcal
Tłuszcz, 34,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19,0 g
Węglowodany, 49,0 g
w tym cukry 46,0 g
Białko 4,7 g
Sól 0,18 g

 

ZESTAW CIASTECZEK STUDENCKICH

CZEKOLADKI MIESZANE Z NADZIENIEM (45 %)

 

Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; oleje i tłuszcze roślinne (kokosowy, z pestek palmy, palmowy, słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; MLEKO pełne w proszku; ORZECHY LASKOWE; ORZECHY ARACHIDOWE; ORZECHY PISTACJOWE; cukier puder; MIGDAŁY; mleczko kokosowe (ekstrakt kokosowy; woda; emulgator: E435); prażone, kruszone ziarno kakaowe; mąka PSZENNA; wiórki kokosowe (wysuszony miąższ orzechów kokosowych, substancja konserwująca: DWUTLENEK SIARKI); cukier kandyzowany; emulgatory: lecytyny (SOJA, rzepak), glicerol; liofilizowana malina; liofilizowana pomarańcza; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu; MLEKO odtłuszczone w proszku; naturalny aromat waniliowy; tłuszcz MLECZNY; syrop glukozowy; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; nierafinowany cukier trzcinowy; stabilizator: sorbitole; kawa rozpuszczalna; mąka ryżowa; cynamon; gałka muszkatołowa; sól; serwatka w proszku (z MLEKA); mąka SOJOWA; substancja spulchniająca: E500; kwas: kwas cytrynowy; substancja glazurująca: E414; aromaty; barwnik: E150b. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Czekolada „płatki”: masa kakaowa minimum 38,4 %. Czekolada mleczna „płatki”: masa kakaowa minimum 27,8 %. Czekolada Ruby: masa kakaowa minimum 40,3 %.

 

Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, NERKOWCA; ORZESZKÓW PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

 

Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2332 kJ / 560 kcal
Tłuszcz, 37,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19,0 g
Węglowodany, 48,0 g
w tym cukry 45,0 g
Białko 6,7 g
Sól 0,19 g