.png&w=350&h=350&far=C&q=90)
Kompozycja czekoladek skomponowana specjalnie na Walentynki to idealny pomysł na prezent dla ukochanej osoby. Całość udekorowana opaską z napisem "Kocham Cię".
KOMPOZYCJA WALENTYNKOWA
CZEKOLADKI MIESZANE Z NADZIENIEM (45 %)
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; ŚMIETANA; MLEKO pełne w proszku; tłuszcze roślinne (kokosowy, z pestek palmy, palmowy, słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; puree z wiśni Morello (wiśnie; cukier); syrop glukozowy; ORZECHY LASKOWE; MASŁO; truskawki liofilizowane (proszek); olej roślinny słonecznikowy; emulgator: glicerol; mąka PSZENNA; emulgator: lecytyny (SOJA); serwatka w proszku (z MLEKA); naturalny aromat waniliowy; MLEKO odtłuszczone w proszku; mąka PSZENNA słodowa; skrobia modyfikowana(PSZENNA); tłuszcz MLECZNY; sól; substancja spulchniająca: E500; substancja glazurująca: E414; kwas: kwas cytrynowy; ocet balsamiczny z Modeny (ocet winny; koncentrat moszczu winnego; barwnik: E150d; przeciwutleniacz: PIROSIARCZYN potasu); aromat waniliowy; barwniki: E171, E172, E120, E100, E150b. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Czekolada Ruby: masa kakaowa minimum 40,3 %.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2183 kJ / 524 kcal
Tłuszcz, 34,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19,0 g
Węglowodany, 49,0 g
w tym cukry 46,0 g
Białko 4,7 g
Sól 0,18 g