DARMOWA DOSTAWA od 150zł *
Upały nam niestraszne! W przypadku wysokich temperatur do zamówień online dokładamy wkłady chłodzące, tak abyś mógł cieszyć się doskonałym smakiem naszych czekoladek również latem!  

KOLEKCJA GIANDUJA

KOLEKCJA GIANDUJA

Kolekcja Gianduja firmy Karmello zadowoli miłośników włoskiej tradycji, kultury i kuchni. Pozwoli delektować się esencją smaku masy z orzecha laskowego połączonego w idealnych proporcjach z mleczną czekoladą, a także nasyci wzrok bogactwem form i kształtów.

Informacje dodatkowe
Wszystkie nasze produkty są wyrabiane ręcznie. Z tego względu mogą występować różnice w wyglądzie, dekoracji oraz masie netto jednostkowego produktu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Masa netto: 190 gramów
Data przydatności do spożycia: 6 miesiące
Ilość czekoladek: 34 sztuk
Wymiar opakowania: 17x17x2

Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; ORZECHY LASKOWE; miazga kakaowa; MLEKO pełne w proszku; rodzynki; mąka PSZENNA; tłuszcze roślinne (słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; emulgator: lecytyny (SOJA); mąka PSZENNA słodowa; naturalny aromat waniliowy; serwatka w proszku (z MLEKA); bezwodny tłuszcz MLECZNY; skrobia (PSZENNA); laktoza (z MLEKA); substancja spulchniająca: E500; syrop glukozowy; substancja glazurująca: E414; skrobia modyfikowana; tłuszcz roślinny kokosowy; sól; ekstrakt słodowy (z JĘCZMIENIA); emulgator: lecytyny (słonecznikowa); przeciwutleniacz: E306; białka MLEKA; olej roślinny bawełniany. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1%. Czekolada mleczno-orzechowa gianduja: masa kakaowa minimum 26,6%. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5%. Czekolada: masa kakaowa minimum 50,4%.

Możliwa obecność: ORZESZKÓW ZIEMNYCH, ORZECHÓW WŁOSKICH, ORZECHÓW PISTACJOWYCH, ORZESZKÓW PEKAN, ORZECHÓW NERKOWCA, MIGDAŁÓW, NASION SEZAMU, JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

Wartość odżywcza 100 g produktu

Wartość energetyczna 2316 kJ / 556 kcal
Tłuszcz, 35,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16,0 g
Węglowodany, 52,0 g
w tym cukry 49,0 g
Białko 6,4 g
Sól 0,16 g