KOMPOZYCJA CZEKOLADEK GOLD LINE Z OPASKĄ

KOMPOZYCJA CZEKOLADEK GOLD LINE Z OPASKĄ
KOMPOZYCJA CZEKOLADEK GOLD LINE Z OPASKĄ KOMPOZYCJA CZEKOLADEK GOLD LINE Z OPASKĄ
Informacje dodatkowe
Masa netto: 210 gramów
Data przydatności do spożycia: 3 miesiące
Ilość czekoladek: 22 sztuk
Wymiar opakowania: 17.5x17.5x2
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; MLEKO pełne w proszku; ŚMIETANA; tłuszcze roślinne (kokosowy, z pestek palmy, palmowy, słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; pasta z ORZESZKÓW ARACHIDOWYCH; nadzienie pomarańczowe (sok pomarańczowy; sok cytrynowy; miąższ cytryny; syrop glukozowo-fruktozowy; cukier; aromat); puree z czarnej porzeczki (czarna porzeczka; syrop cukru inwertowanego); puree z malin; karmel z odłuszczonego mleka w proszku (MLEKO odtłuszczone w proszku; serwatka w proszku (z MLEKA); cukier; bezwodny tłuszcz MLECZNY; aromat); pasta MIGDAŁOWA; pasta z ORZECHÓW PISTACJOWYCH; nadzienie jabłkowe (syrop glukozowo-fruktozowy; cukier; koncentrat soku jabłkowego; koncentrat soku cytrynowego; substancja żelująca: E440; koncentrat warzywny (krokosz barwierski, cytryna); aromat); mleczko kokosowe (ekstrakt z kokosa; woda; stabilizator: karboksymetyloceluloza; emulgator: monostearynian polioksyetylenosorbitolu; przeciwutleniacz: kwas cytrynowy); emulgator: glicerol; cukier puder; syrop glukozowy; mąka PSZENNA; wiórki kokosowe (wysuszony miąższ orzechów kokosowych, substancja konserwująca: DWUTLENEK SIARKI); cukier kandyzowany; płynne żółtko pasteryzowane (ŻÓŁTKO JAJA kurzego; regulator kwasowości: E330); MASŁO; emulgatory: lecytyny (SOJA, rzepak); aromat waniliowy; stabilizator: sorbitole; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; MLEKO odtłuszczone w proszku; serwatka w proszku (z MLEKA); oleje roślinne (palmowy, rzepakowy); cukier karmelowy; kwas: kwas cytrynowy; nierafinowany cukier trzcinowy; mąka SOJOWA; cukier inwertowany; substancja spulchniająca: E500; cynamon; gałka muszkatołowa; sól; aromaty; barwnik: E150b. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Mleczna czekolada Terra: masa kakaowa minimum 33,7 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Czekolada Ruby: masa kakaowa minimum 40,3 %.

MOŻLIWA OBECNOŚĆ: ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, NERKOWCA; ORZESZKÓW PEKAN I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2156 kJ / 518 kcal
Tłuszcz, 33,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19,0 g
Węglowodany, 46,0 g
w tym cukry 43,0 g
Białko 5,7 g
Sól 0,2 g

Wszystkie nasze produkty są wyrabiane ręcznie. Z tego względu mogą występować różnice w wyglądzie, dekoracji oraz masie netto jednostkowego produktu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.