
Delikatny smak migdałów w formie pasty otoczony delikatną, różową czekoladą ruby o owocowej nucie tworzą zachwycającą podniebienie, słodką kompozycję.
CZEKOLADKA Z CZEKOLADY RUBY Z NADZIENIEM (50 %) Z PASTĄ MIGDAŁOWĄ
Składniki: czekolada Ruby (50 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); kwas: kwas cytrynowy; naturalny aromat waniliowy); nadzienie białe [tłuszcze roślinne (kokosowy, z pestek palmy, palmowy, słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; cukier; MLEKO odtłuszczone w proszku; serwatka w proszku (z MLEKA); emulgator: lecytyny (SOJA)]; pasta MIGDAŁOWA (12,5 %). Czekolada Ruby: masa kakaowa minimum 40,3 %.
MOŻLIWA OBECNOŚĆ: GLUTENU, ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2477 kJ / 595 kcal
Tłuszcz, 42,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22,0 g
Węglowodany, 48,0 g
w tym cukry 45,0 g
Białko 6,7 g
Sól 0,2 g