DARMOWA DOSTAWA od 120zł z kodem STAYSWEET *

ZESTAW CUKIERNIKA

ZESTAW CUKIERNIKA

Niezbędnik domowej cukierni! 

W zestawie znajdziesz:

  • krem pistacjowy oraz ciasteczkowy - wyjątkowe smakołyki w formie delikatnego kremu. Idealny dodatek do domowych wypieków, deserów lub śniadań na słodko.
  • dropsy białe, mleczne, ruby oraz ciemne - czysta czekolada w formie dorpsów to niezbędny dodatek do wypieków każdego cukiernika!
  • marcepan w kostce- wyśmienity przysmak rodem ze średniowiecznej Turcji. Przygotowywany z wyselekcjonowanych, prażonych migdałów oraz cukru, o gładkiej konsystencji idealnie nadaje się do delektowania się nim w gronie najbliższych. Ze względu na plastyczność masy doskonale sprawdzi się również jako dodatek do domowych wypieków
Informacje dodatkowe
Wszystkie nasze produkty są wyrabiane ręcznie. Z tego względu mogą występować różnice w wyglądzie, dekoracji oraz masie netto jednostkowego produktu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Masa netto: 830 gramów
Data przydatności do spożycia: 12 miesiące
Ilość produktów: 7

Marcepan - MIGDAŁY (50%); cukier; syrop glukozowy; stabilizator: sorbitole; cukier inwertowany; substancja konserwująca: E202; aromat.
Krem chrupiące ciasteczko- kruszone ciasteczka korzenne (64 %) (mąka PSZENNA; cukier kandyzowany; oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy); nierafinowany cukier trzcinowy; mąka SOJOWA; cukier inwertowany; substancja spulchniająca: E500; sok cytrynowy; cynamon; gałka muszkatołowa); oleje roślinne (palmowy, rzepakowy); cukier; emulgator: lecytyny (rzepakowa).
Krem pistacjowy- łuszcze roślinne (kokosowy, z pestek palmy, palmowy, słonecznikowy, rzepakowy)
w zmiennych proporcjach; cukier; pasta z ORZECHÓW PISTACJOWYCH (21%); olej roślinny słonecznikowy; MLEKO odtłuszczone w proszku; serwatka w proszku (z MLEKA);
w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); tłuszcz kakaowy; barwnik: E100.
Dropsy- cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy. Masa kakaowa minimum 33,5%.