
Kawowo-orzechowy krem przybrany w szatę z białej czekolady ukoronowany orzechem pekan.
PRALINA Z BIAŁEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM Z CZEKOLADY MLECZNO-ORZECHOWEJ „GIANDUJA” I AROMATEM KAWY
Składniki: biała czekolada (54,5 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); MASŁO; pomada cukiernicza (cukier; syrop glukozowy; woda); mleczna czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); ORZESZKI PEKAN (3,5 %); skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja” (1,6 %) (cukier; ORZECHY LASKOWE; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA)); naturalny aromat kawowy.
Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 36,0 %. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %.
Możliwa obecność: GLUTENU; ORZECHÓW: PISTACJOWYCH, NERKOWCA, WŁOSKICH, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW ZIEMNYCH; NASION SEZAMU, JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2428 kJ / 584 kcal
Tłuszcz, 43,0 g
kwasy tłuszczowe nasycone 25,0 g
Węglowodany, 44,0 g
w tym cukry 43,0 g
Białko 4,4 g
Sól 0,14 g