
Nadzienie ganache z ciemnej czekolady - 70% kakao – pochodzącego z Wysp Świętego Tomasza, oblane ciemną czekoladą.
KLASYCZNA
PRALINA Z CIEMNEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM (60 %) Z CIEMNEJ CZEKOLADY
Składniki: ciemna czekolada (46 %) (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); ciemna czekolada 85 % (19,5 %) (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA)); ŚMIETANA; MASŁO; mleczna czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); syrop glukozowy; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; emulgator: glicerol; naturalny aromat malinowy. Ciemna czekolada 85 %: masa kakaowa minimum 85 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %.
Możliwa obecność: GLUTENU; ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2216 kJ / 534 kcal
Tłuszcz, 41,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 26,0 g
Węglowodany, 33,0 g
w tym cukry 28,0 g
Białko 5,0 g
Sól 0,04 g