SKÒRKA CYTRYNY W CZEKOLADZIE

SKÒRKA CYTRYNY W CZEKOLADZIE

Kandyzowana skórka cytrynowa w formie pasków skąpana w wykwintnej, ciemnej czekoladzie.

 

Informacje dodatkowe
Masa netto: 150 gramów
Data przydatności do spożycia: 6 miesiące
Wymiar opakowania: 12.5x7x5.5
Składniki: kandyzowana skórka cytrynowa (65%) (skórka cytrynowa; syrop glukozowo-fruktozowy; cukier; koncentrat soku z cytryny); ciemna czekolada (30%) (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); czekolada mleczna „płatki” (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; naturalny aromat waniliowy). Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1%. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 27,8%.

Możliwa obecność: GLUTENU, ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; NASION SEZAMU, JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

Wartość odżywcza 100 g produktu

Wartość energetyczna 1664 kJ / 396 kcal
Tłuszcz, 13,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,0 g
Węglowodany, 66,0 g
w tym cukry 65,0 g
Białko 1,8 g
Sól 0,21 g

Wszystkie nasze produkty są wyrabiane ręcznie. Z tego względu mogą występować różnice w wyglądzie, dekoracji oraz masie netto jednostkowego produktu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Cena: 14,99 PLN
Dodaj do koszyka