
Kwaśna i słodka jednocześnie marakuja zrównoważona delikatnością białej czekolady to niepowtarzalne orzeźwienie, nie tylko w letnie dni.
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +40C do +60C. Produkty nie mogą być narażone na działanie obcych zapachów.
CIASTECZKO MAKARONIK MARAKUJA
Składniki: biała czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); mączka MIGDAŁOWA (18 %); cukier puder; cukier; puree z marakui (12 %); ŚMIETANA; białko JAJA kurzego w proszku; tłuszcz kakaowy; woda; barwnik: E160c.
Możliwa obecność: GLUTENU, ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 1901 kJ / 454 kcal
Tłuszcz, 22,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,5 g
Węglowodany, 55,0 g
w tym cukry 53,0 g
Białko 7,5 g
Sól 0,10 g