
Kruche ciasteczko wypełnione nadzieniem na bazie serka mascarpone o smaku marakuja z dodatkiem chili.
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +40C do +60C. Produkty nie mogą być narażone na działanie obcych zapachów.
CIASTECZKO MAKARONIK MANGO
Składniki: biała czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); mączka MIGDAŁOWA (19,5 %); cukier puder; cukier; puree z mango (10 %); ŚMIETANA; białko JAJA kurzego w proszku; tłuszcz kakaowy; chili suszone w płatkach; woda; barwniki: E160c, E120.
Możliwa obecność: GLUTENU, ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość energetyczna 1904 kJ / 455 kcal
Tłuszcz, 22,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,4 g
Węglowodany, 56,0 g
w tym cukry 55,0 g
Białko 8,0 g
Sól 0,09 g