.jpg&w=350&h=350&far=C&q=90)
Tafla ciemnej belgijskiej czekolady w kształcie serca. Całość ozdabia złota kokardka.
CZEKOLADA CIEMNA (90,5 %) - SERCE
Składniki: cukier; miazga kakaowa; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy; mąka PSZENNA; serwatka w proszku (z MLEKA); mąka PSZENNA słodowa; skrobia (PSZENNA); syrop glukozowy; substancje glazurujące: szelak, guma arabska; olej roślinny palmowy; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja konserwująca: kwas sorbowy; substancja spulchniająca: E500; sól; barwniki: E120, E100. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2264 kJ / 544 kcal
Tłuszcz, 35,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 21,0 g
Węglowodany, 47,0 g
w tym cukry 44,0 g
Białko 5,1 g
Sól 0,05 g