CHRUPIĄCA GIANDUJA

CHRUPIĄCA GIANDUJA

Mleczna czekolada z nadzieniem gianduja, którego smak podkreślają prażynki paillette feuilletine. 

Informacje dodatkowe
Data przydatności do spożycia: 6 miesiące
Składniki: mleczna czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa: emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); pasta z orzechów laskowych (48%) (cukier; ORZECHY LASKOWE; tłuszcz kakaowy); prażynki (2%) (cukier; mąka PSZENNA; tłuszcz roślinny (słonecznikowy, rzepakowy); bezwodny tłuszcz MLECZNY; laktoza (z MLEKA); białka MLEKA; sól; ekstrakt słodowy (z JĘCZMIENIA); substancja spulchniająca: E500; emulgator: lecytyny (słonecznikowa); przeciwutleniacz: E306). Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,6%.
Możliwa obecność: orzeszków ziemnych, innych orzechów, migdałów, nasion sezamu, jaj i ich produktów pochodnych.