CHRUPIĄCA GIANDUJA

CHRUPIĄCA GIANDUJA

Mleczna czekolada z nadzieniem gianduja, którego smak podkreślają prażynki paillette feuilletine. 

Informacje dodatkowe
Data przydatności do spożycia: 6 miesiące
CZEKOLADKA Z MLECZNEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM Z PASTY Z ORZECHÓW LASKOWYCH

Składniki: pasta z orzechów laskowych (55 %) (cukier; ORZECHY LASKOWE; tłuszcz kakaowy); mleczna czekolada (31 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); prażynki (cukier; mąka PSZENNA; tłuszcz roślinny (słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; tłuszcz MLECZNY; laktoza (z MLEKA); białka MLEKA; sól; ekstrakt słodowy (z JĘCZMIENIA); substancja spulchniająca: E500; emulgator: lecytyny (słonecznikowa); przeciwutleniacz: E306). Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %.

Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2294 kJ / 550 kcal
Tłuszcz 33,0 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12,0 g
Węglowodany56,0 g,
w tym cukry 50,0 g
Białko 5,7 g
Sól 0,2 g

Wszystkie nasze produkty są wyrabiane ręcznie. Z tego względu mogą występować różnice w wyglądzie, dekoracji oraz masie netto jednostkowego produktu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.