.jpg&w=350&h=350&far=C&q=90)
Wyjątkowe w smaku nadzienie gianduja ukryte w delikatnej, mlecznej czekoladzie, zwieńczone orzechami laskowymi.
CZEKOLADKA Z MLECZNEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM Z PASTY Z ORZECHÓW LASKOWYCH
Składniki: pasta z orzechów laskowych (52 %) (cukier; ORZECHY LASKOWE (40,5 %); tłuszcz kakaowy); mleczna czekolada (29 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); siekane, karmelizowane orzechy laskowe (cukier; ORZECHY LASKOWE). Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %.
Możliwa obecność: GLUTENU, ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2313 kJ / 555 kcal
Tłuszcz 34,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,0 g
Węglowodany 56,0 g
w tym cukry 54,0 g
Białko 5,4 g
Sól 0,06 g