
Kubeczki z nadzieniem gianduja udekorowane chrupiącymi perełkami w białym i czarnym kolorze.
GIANDUJA BIAŁO - CIEMNA
CZEKOLADKA Z MLECZNEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM
Z CZEKOLADY MLECZNO-ORZECHOWEJ „GIANDUJA”
Składniki: mleczna czekolada (37 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja” (37 %) (cukier; ORZECHY LASKOWE; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA)); płatki zbożowe w białej czekoladzie i w czekoladzie [biała czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; serwatka w proszku (z MLEKA); emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); czekolada (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; tłuszcz MLECZNY; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); płatki zbożowe (mąka PSZENNA; cukier; mąka PSZENNA słodowa; skrobia (PSZENNA); substancja spulchniająca: E500; sól; tłuszcz kakaowy; naturalny aromat waniliowy); syrop glukozowy; cukier; substancja glazurująca: E414; skrobia modyfikowana; tłuszcz roślinny kokosowy]. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %. Czekolada: masa kakaowa minimum 50,4 %.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2343 kJ / 562 kcal
Tłuszcz, 37,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19,0 g
Węglowodany, 49,0 g
w tym cukry 45,0 g
Białko 7,1 g
Sól 0,3 g