Świętuj z nami Tydzień Czekolady. -10% do każdego zamówienia + DARMOWA DOSTAWA od 120 zł z kodem DZIENCZEKOLADY *. Promocja trwa do 16.04.

GIANDUJA MIX

GIANDUJA MIX

Kubeczki z nadzieniem gianduja udekorowane chrupiącymi perełkami w białym i czarnym kolorze.

Informacje dodatkowe
Wszystkie nasze produkty są wyrabiane ręcznie. Z tego względu mogą występować różnice w wyglądzie, dekoracji oraz masie netto jednostkowego produktu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Data przydatności do spożycia: 6 miesiące

GIANDUJA BIAŁO - CIEMNA

CZEKOLADKA Z MLECZNEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM

Z CZEKOLADY MLECZNO-ORZECHOWEJ „GIANDUJA”

Składniki: mleczna czekolada (37 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja” (37 %) (cukier; ORZECHY LASKOWE; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA)); płatki zbożowe w białej czekoladzie i w czekoladzie [biała czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; serwatka w proszku (z MLEKA); emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); czekolada (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; tłuszcz MLECZNY; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); płatki zbożowe (mąka PSZENNA; cukier; mąka PSZENNA słodowa; skrobia (PSZENNA); substancja spulchniająca: E500; sól; tłuszcz kakaowy; naturalny aromat waniliowy); syrop glukozowy; cukier; substancja glazurująca: E414; skrobia modyfikowana; tłuszcz roślinny kokosowy]. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %. Czekolada: masa kakaowa minimum 50,4 %.

 

Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

 

Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna  2343 kJ / 562 kcal
Tłuszcz,                                            37,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone    19,0 g
Węglowodany,                                 49,0 g
w tym cukry                                     45,0 g
Białko                                              7,1 g
Sól                                                  0,3 g