DARMOWA DOSTAWA od 249zł *

GIANDUJA KARMELOWA

Gianduja Karmelowa

Kubeczki z nadzieniem gianduja udekorowane chrupiącymi perełkami o smaku karmelowym.

Informacje dodatkowe
Wszystkie nasze produkty są wyrabiane ręcznie. Z tego względu mogą występować różnice w wyglądzie, dekoracji oraz masie netto jednostkowego produktu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Data minimalnej trwałości: 6 miesiący od daty produkcji

GIANDUJA SŁONY KARMEL

CZEKOLADKA Z MLECZNEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM

Z CZEKOLADY MLECZNO-ORZECHOWEJ „GIANDUJA”

 

Składniki: mleczna czekolada (37 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja” (37 %) (cukier; ORZECHY LASKOWE; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA)); płatki zbożowe o smaku karmelowym (mieszanka czekolady mlecznej i białej o smaku karmelowym (cukier; tłuszcz kakaowy; karmel w proszku (skondensowane pełne MLEKO, cukier, syrop glukozowy, sól, regulator kwasowości: E500); MLEKO pełne w proszku; serwatka w proszku (z MLEKA); miazga kakaowa; emulgator: lecytyna (SOJA); aromat naturalny); płatki zbożowe (mąka PSZENNA; cukier; sól; mąka OWSIANA; mąka słodowa PSZENNA; substancja spulchniająca: węglany sodu; sól; tłuszcz kakaowy; naturalny aromat waniliowy); syrop glukozowy; cukier; substancja glazurująca: guma arabska; skrobia modyfikowana; tłuszcz roślinny kokosowy]. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %.

 

Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

 

Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna  2366 kJ / 568 kcal
Tłuszcz,                                            38,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone    20,0 g
Węglowodany,                                 48,0 g
w tym cukry                                     45,0 g
Białko                                              7,2 g
Sól                                                  0,8 g