
Delikatność migdała ukryta w mlecznym, kremowym nadzieniu połączonym z białą czekoladą.
CZEKOLADKA Z BIAŁEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM MIGDAŁOWYM
Składniki: biała czekolada (47 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); pasta migdałowa (31 %) (cukier; MIGDAŁY; tłuszcz roślinny słonecznikowy; emulgator: lecytyny (SOJA)); mleczna czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy). Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %.
Możliwa obecność: GLUTENU; ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2330 kJ / 559 kcal
Tłuszcz 35,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15,9 g
Węglowodany 52,0 g
w tym cukry 51,5 g
Białko 7,0 g
Sól 0,15 g