COOKIE

COOKIE

Wyjątkowe nadzienie łączące w sobie smaki piernika i gianduji, które doskonale komponuje się z wyśmienitą czekoladą.

Informacje dodatkowe
Data przydatności do spożycia: 6 miesiące
Składniki: mleczna czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); biała czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); czekolada gianduja (25%) (cukier; ORZECHY LASKOWE; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA)); masa piernikowa (25%) [mąka PSZENNA; cukier brązowy kandyzowany; oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy); nierafinowany cukier trzcinowy; mąka SOJOWA; cukier inwertowany; substancja spulchniająca: E500; cynamon; gałka muszkatołowa; cukier; emulgator: lecytyny (rzepakowa)]; karmelizowane orzechy laskowe (cukier; ORZECHY LASKOWE). Czekolada gianduja: masa kakaowa minimum 35,9%. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,6%.
Możliwa obecność: orzeszków ziemnych, innych orzechów, migdałów, nasion sezamu, jaj i ich produktów pochodnych.