.jpg&w=350&h=350&far=C&q=90)
Orzechy arachidowe w formie pasty podkreślone odrobiną soli tworzą zachwycające smakiem nadzienie, zamknięte w mlecznej czekoladzie.
CZEKOLADKA Z MLECZNEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM (50 %)
Z PASTY Z ORZESZKÓW ARACHIDOWYCH Z DODATKIEM SOLI
Składniki: mleczna czekolada (50 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); pasta z ORZESZKÓW ARACHIDOWYCH (30 %); cukier puder; tłuszcz kakaowy; kruszone ciasteczka korzenne (mąka PSZENNA; cukier kandyzowany; oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy); nierafinowany cukier trzcinowy; mąka SOJOWA; cukier inwertowany; substancja spulchniająca: E500; cynamon; gałka muszkatołowa); sól (0,1 %). Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %.
MOŻLIWA OBECNOŚĆ: ORZECHÓW: LASKOWYCH, WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2385 kJ / 573 kcal
Tłuszcz, 38,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16,0 g
Węglowodany, 44,0 g
w tym cukry 39,0 g
Białko 11,0 g
Sól 0,34 g