DARMOWA DOSTAWA od 249zł *

KREMOWO-ORZECHOWA

Kremowo-Orzechowa

Delikatna, rozpływająca się w ustach czekolada gianduja, podkreślona aromatyczną, ciemną czekoladą oraz słodkimi, karmelizowanymi orzechami laskowymi.

Informacje dodatkowe
Wszystkie nasze produkty są wyrabiane ręcznie. Z tego względu mogą występować różnice w wyglądzie, dekoracji oraz masie netto jednostkowego produktu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Data minimalnej trwałości: 6 miesiący od daty produkcji

KREMOWO-ORZECHOWA

CZEKOLADKA Z CIEMNEJ I MLECZNEJ CZEKOLADY

Z NADZIENIEM Z CZEKOLADY MLECZNO-ORZECHOWEJ „GIANDUJA”

Składniki: ciemna czekolada (30 %) (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja” (27 %) (cukier; ORZECHY LASKOWE; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA)); mleczna czekolada (21 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); ŚMIETANA; karmelizowane orzechy laskowe (cukier; ORZECHY LASKOWE); syrop glukozowy; emulgator: glicerol; sól. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %.

Możliwa obecność: GLUTENU, ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2203 kJ / 530 kcal
Tłuszcz, 37,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 20,0 g
Węglowodany, 40,0 g
w tym cukry 38,0 g
Białko 5,7 g
Sól 0,24 g