CIEMNA GIANDUJA

CIEMNA GIANDUJA

Perfekcyjny balans klasycznych smaków ciemnej i mlecznej czekolady oraz orzecha laskowego.

Informacje dodatkowe
Data przydatności do spożycia: 3 miesiące
ciemna czekolada (54 %) (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH (22 %); mleczna czekolada (14,5 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); masa migdałowa (cukier; MIGDAŁY; tłuszcz roślinny palmowy; stabilizator: sorbitole; barwnik: E172; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; kwas: kwas cytrynowy) Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5%.

Możliwa obecność: GLUTENU, ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.