CIEMNA GIANDUJA

CIEMNA GIANDUJA

Perfekcyjny balans klasycznych smaków ciemnej i mlecznej czekolady oraz orzecha laskowego.

Informacje dodatkowe
Data przydatności do spożycia: 3 miesiące
CZEKOLADKA Z CIEMNEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM Z CIEMNEJ I MLECZNEJ CZEKOLADY I ORZECHÓW LASKOWYCH

Składniki: ciemna czekolada (54 %) (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH (22 %); mleczna czekolada (14,5 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); masa migdałowa (cukier; MIGDAŁY; tłuszcz roślinny palmowy; stabilizator: sorbitole; barwnik: E172; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; kwas: kwas cytrynowy) Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5%.

Możliwa obecność: GLUTENU, ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2392 kJ / 575 kcal
Tłuszcz 40,0 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16,0 g
Węglowodany 43,0 g,
w tym cukry 39,0 g
Białko 7,4 g
Sól 0,04 g

Wszystkie nasze produkty są wyrabiane ręcznie. Z tego względu mogą występować różnice w wyglądzie, dekoracji oraz masie netto jednostkowego produktu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.