BIAŁA GIANDUJA

BIAŁA GIANDUJA

Duet delikatnej, białej czekolady i orzechów laskowych w formie pasty tworzący idealne nadzienie, które podkreśla aromatyczna, ciemna czekolada.

Informacje dodatkowe
Data przydatności do spożycia: 3 miesiące
ciemna czekolada (36 %) (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); biała czekolada (34,5 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH (20 %); masa migdałowa (cukier; MIGDAŁY; tłuszcz roślinny palmowy; stabilizator: sorbitole; barwnik: E171; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; kwas: kwas cytrynowy). Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %.

Możliwa obecność: GLUTENU, ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.