Potrójny Zestaw Czekoladek z Ciasteczkami dla Nauczyciela
Połączenie ekskluzywnych czekoladek, bestselerowej kolekcji Karmello Standard z czekoladkami na zakończenie roku oraz ciasteczek w 9-ciu smakach w jednym opakowaniu. Kompozycja idealna na prezent dla każdego Pedagoga – brązowa opaska ułatwi wręczenie podarunku.
Zdjęcia mają charakter poglądowy – kolorystyka i wzornictwo może nieznacznie odbiegać od zdjęć prezentowanych w ofercie.
Data przydatności do spożycia (miesiące) | 6 |
Masa netto (gramów) | 600 |
Wymiar opakowania (cm) | 52x18x4 |
KOLEKCJA 25 CZEKOLADEK EKSKLUZYWNYCH
CZEKOLADKI MIESZANE Z NADZIENIEM (45 %)
Składniki: cukier; miazga kakaowa; tłuszcz kakaowy; ŚMIETANA; MLEKO pełne w proszku; syrop glukozowy; oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy); ORZECHY LASKOWE; MLEKO słodzone zagęszczone odtłuszczone; MASŁO; emulgatory: lecytyny (SOJA, rzepak), glicerol, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; stabilizator: sorbitole; miód wielokwiatowy; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; naturalny aromat waniliowy; mąka PSZENNA; wino czerwone słodkie; pasta z pomidorów; cukier kandyzowany; puree z marakui; puree z zielonych jabłek (zielone jabłka; syrop cukru inwertowanego; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); puree z malin; puree z mango; ser parmezan (MLEKO; sól; podpuszczka); prażone, kruszone ziarno kakaowca; skórka cytrynowa kandyzowana (skórka cytrynowa; syrop glukozowo-fruktozowy; cukier; koncentrat soku z cytryny; substancja konserwująca: DWUTLENEK SIARKI); skórka pomarańczowa kandyzowana (skórka pomarańczowa; syrop glukozowo-fruktozowy; cukier; koncentrat soku cytrynowego; substancja konserwująca: DWUTLENEK SIARKI); imbir kandyzowany (imbir; cukier); ziarna kawy; musztarda Dijon (woda, ziarna GORCZYCY, ocet spirytusowy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: pirosiarczyn potasu; zawiera SIARCZYNY); kakao o obniżonej zawartości tłuszczu; oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia; spirytus; mielone ORZECHY PISTACJOWE; kruszone papryczki chilli; gałka muszkatołowa; tłuszcz MLECZNY; liofilizowane wiśnie; kawa rozpuszczalna; maliny liofilizowane; pieprz czarny mielony; nierafinowany cukier trzcinowy; brandy; cynamon; mąka SOJOWA; sól; substancja spulchniająca: E500; pieprz cayenne chili; kardamon; sos tabasco (ocet; czerwona papryka; sól); aromaty; szafran nitki; barwniki: E172, E100, E163, E120, E150b; koncentraty (z czarnej porzeczki, z jabłka, z cytryny, z rzodkiewki, z krokosza barwierskiego); ekstrakt ze spiruliny. Czekolada mleczna „płatki”: masa kakaowa minimum 27,8 %. Czekolada „płatki”: masa kakaowa minimum 38,4 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %
Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 2116 kJ / 508 kcal |
Tłuszcz, w tym
kwasy tłuszczowe nasycone |
33,0 g
20,0 g |
Węglowodany, w tym
cukry |
43,0 g
39,0 g |
Białko | 4,9 g |
Sól | 0,12 g |
ZESTAW CIASTECZEK STUDENCKICH
CZEKOLADKI MIESZANE Z NADZIENIEM (45 %)
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; oleje i tłuszcze roślinne (kokosowy, z pestek palmy, palmowy, słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; MLEKO pełne w proszku; ORZECHY LASKOWE; ORZESZKI ARACHIDOWE; cukier puder; MIGDAŁY; ORZECHY PISTACJOWE; mleczko kokosowe (ekstrakt kokosowy; woda; emulgator: E435); mąka PSZENNA; prażone, kruszone ziarno kakaowca; wiórki kokosowe (wysuszony miąższ orzechów kokosowych, substancja konserwująca: DWUTLENEK SIARKI); cukier kandyzowany; emulgatory: lecytyny (SOJA, rzepak), glicerol; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu; liofilizowana pomarańcza; MLEKO odtłuszczone w proszku; syrop glukozowy; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; serwatka w proszku (z MLEKA); stabilizator: sorbitole; kawa rozpuszczalna; nierafinowany cukier trzcinowy; mąka ryżowa; sól; cynamon; gałka muszkatołowa; substancja spulchniająca: E500; naturalny aromat waniliowy; mąka SOJOWA; maliny liofilizowane; kwas: kwas cytrynowy; tłuszcz MLECZNY; substancja glazurująca: E414; aromaty; barwnik: E150b. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada „płatki”: masa kakaowa minimum 38,4 %. Czekolada mleczna „płatki”: masa kakaowa minimum 27,8 %. Czekolada ruby: masa kakaowa minimum 40,3 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, NERKOWCA; ORZESZKÓW PEKAN; NASION SEZAMU; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 2340 kJ / 562 kcal |
Tłuszcz, w tym
kwasy tłuszczowe nasycone |
37,0 g
19,0 g |
Węglowodany, w tym
cukry |
48,0 g
45,0 g |
Białko | 6,8 g |
Sól | 0,19 g |
KOLEKCJA KARMELLO STANDARD Z LOGO
CZEKOLADKI MIESZANE Z NADZIENIEM (45 %)
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; MLEKO pełne w proszku; ŚMIETANA; oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, słonecznikowy) w zmiennych proporcjach; ORZECHY LASKOWE; mąka PSZENNA; cukier kandyzowany; syrop glukozowy; MIGDAŁY; MASŁO; emulgatory: glicerol, lecytyny (SOJA, rzepak); puree z malin; naturalny aromat waniliowy; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; spirytus; puree z mango; stabilizator: sorbitole; prażone, kruszone ziarna kakaowca; puree z bananów; whisky; koniak; wódka; nierafinowany cukier trzcinowy; brandy; likier Triple Sec; MLEKO odtłuszczone w proszku; cukier karmelowy; karmelizowany syrop glukozowy; tłuszcz MLECZNY; mąka PSZENNA słodowa; skrobia (PSZENNA); serwatka w proszku (z MLEKA); laktoza (z MLEKA); białka MLEKA; sól; ekstrakt słodowy (z JĘCZMIENIA); likier żurawinowy; substancja spulchniająca: E500; substancja glazurująca: E414; cynamon; gałka muszkatołowa; puree z marakui; kawa mielona; kawa rozpuszczalna; barwniki: E172, E120, E100, E133, E163, E102, E124, E122; pieprz cayenne chili; koncentrat krokosza barwierskiego; koncentrat cytryny; aromaty; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Mleczna czekolada z karmelem: masa kakaowa 31,7 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %. Barwniki: E102, E124, E122 mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, PEKAN; ORZESZKÓW ZIEMNYCH; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 2239 kJ / 538 kcal |
Tłuszcz, w tym
kwasy tłuszczowe nasycone |
35,0 g
19,0 g |
Węglowodany, w tym
cukry |
48,0 g
44,0 g |
Białko | 5,3 g |
Sól | 0,16 g |
Opinie (0)
Nie otrzymaliśmy jeszcze recenzji. Czy spodobał Ci się ten produkt?