PL

DARMOWA DOSTAWA od 249 zł* Niedostępne dla zamówień powyżej 1000 zł brutto oraz zamówień biznesowych

Orzechowa Muszelka

Chrupiące  kawałki nugatu  oraz wyśmienita pasta orzechowa stanowią bazę nadzienia, którego smak podkreśla mleczna czekolada.

Data przydatności do spożycia (miesiące) 6

ORZECHOWA MUSZELKA

PRALINA Z MLECZNEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM Z PASTY Z ORZESZKÓW ZIEMNYCH I MIGDAŁÓW

Składniki: mleczna czekolada (47,5 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH (27,0 %) (ORZECHY LASKOWE; cukier; emulgator: lecytyny (SOJA)); ciemna czekolada (miazga kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); biała czekolada (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH (3,0 %) (cukier; ORZECHY LASKOWE; tłuszcz kakaowy); pasta MIGDAŁOWA (3,0 %) (cukier; MIGDAŁY; tłuszcz roślinny słonecznikowy; emulgator: lecytyny (SOJA)); pasta piernikowa [kruszone ciasteczka korzenne (mąka PSZENNA; cukier kandyzowany; oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy); nierafinowany cukier trzcinowy; mąka SOJOWA; syrop cukru inwertowanego; substancja spulchniająca: E500; cynamon; gałka muszkatołowa); oleje roślinne (palmowy, rzepakowy); cukier; emulgator: lecytyny (rzepakowa)]; czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja” (cukier; ORZECHY LASKOWE; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA)); cukier; MIGDAŁY (0,9 %); syrop glukozowy; MASŁO; barwnik: E172. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %.

Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

 

 

Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2305 kJ / 553 kcal
Tłuszcz, w tym

kwasy tłuszczowe nasycone

35,0 g

15,0 g

Węglowodany, w tym

cukry

52,0 g

49,0 g

Białko   6,2 g
Sól  0,16 g