PL

DARMOWA DOSTAWA od 249 zł* Niedostępne dla zamówień powyżej 1000 zł brutto oraz zamówień biznesowych

Chrupiąca Gianduja

Mleczna czekolada z nadzieniem gianduja, którego smak podkreślają prażynki Pailleté Feuilletine.

Data przydatności do spożycia (miesiące) 6

CZEKOLADKA Z MLECZNEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM Z PASTY Z ORZECHÓW LASKOWYCH

Składniki: pasta z orzechów laskowych (55 %) (cukier; ORZECHY LASKOWE; tłuszcz kakaowy); mleczna czekolada (31 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); prażynki (cukier; mąka PSZENNA; tłuszcz roślinny (słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; tłuszcz MLECZNY; laktoza (z MLEKA); białka MLEKA; sól; ekstrakt słodowy (z JĘCZMIENIA); substancja spulchniająca: E500; emulgator: lecytyny (słonecznikowa); przeciwutleniacz: E306). Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %.

Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.

 

 

Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 2294 kJ / 550 kcal
Tłuszcz, w tym

kwasy tłuszczowe nasycone

33,0 g

12,0 g

Węglowodany, w tym

cukry

56,0 g

50,0 g

Białko   5,7 g
Sól  0,2 g