Gianduja z Orzechami Laskowymi
Wyjątkowe w smaku nadzienie gianduja ukryte w delikatnej, mlecznej czekoladzie, zwieńczone orzechami laskowymi.
Data przydatności do spożycia (miesiące) | 6 |
CZEKOLADKA Z MLECZNEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM Z PASTY Z ORZECHÓW LASKOWYCH
Składniki: pasta z orzechów laskowych (52 %) (cukier; ORZECHY LASKOWE (40,5 %); tłuszcz kakaowy); mleczna czekolada (29 %) (cukier; tłuszcz kakaowy; MLEKO pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyny (SOJA); naturalny aromat waniliowy); siekane, karmelizowane orzechy laskowe (cukier; ORZECHY LASKOWE). Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %.
Możliwa obecność: GLUTENU, ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, MIGDAŁÓW; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 2313 kJ / 555 kcal |
Tłuszcz, w tym
kwasy tłuszczowe nasycone |
34,0 g
8,0 g |
Węglowodany, w tym
cukry |
56,0 g
54,0 g |
Białko | 5,4 g |
Sól | 0,06 g |